Після перегляду: "ТойЩоПройшовКрізьВогонь"

Нелегко знайти щось пасіонарне в українському культурному доробку.
Ми з Веронікою сходились на думці, що одним з найкращих творів за цим критерієм є «Тигролови» Багряного.
Та нарешті натрапили на фільм, що іллюструє, як людська гідність долає перешкоди, фільм, не знятий через рожеві окуляри, але й не огорнутий поховальним саванном. Правда без натуралізму. Хоробрість без ідіотизму, дія без фаталізму.
Таких українців, як Іван — головний персонаж фільму, мені щастило зустрічати по світах. Мудрі та сильні, котрі, в свій час, дорого заплатили за свою свободу.
І таких, як Степан — антигерой стрічки, повсюду ставало. І такі, як Степан, а не умовні «москалі», «жиди» чи ще ким там марять окремі «патріоти» творили і творять пекло на нащій землі.
І таких вірних та сильних подруг, як Любов ще знайдеться у цьому світі.
Тому й надія є.
Дивіться цей фільм, друзі.
Велике дякую Михайлу Іллєнку

2 коментарі

Олег Тудан
Жуткий фильм, с какой стороны к нему не подойти. Уж извините. Если вернутся к теме Валерия Пузика Кінотеатр ДОК, то в тексте ему самое место где-то возле «Штольни». Нет, конечно, фильм классом повыше, но его место именно там.
Діонісія Кернична
Повністю з Вами погоджуюсь! Фільм чудовий. Дивилась його у кінотеатрі, коли була прем'єра, тоді ще у Чернівці приїжджав сам режисер. Михайло Іллєнко — дуже приємний чоловік, простий такий, з ним легко спілкуватись. А «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» — приклад того, що якісний український кінематограф є.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте