Між минулим і майбутнім (з) Новим Роком!

2012 був роком Дракона.
Дракон з китайської – символ змін.
Зміни = невизначеність.
І в потоці подій серед коридорів можливостей я намагався керуватися двома принципами, отриманими від двох вчителів  - майстра кунг-фу  та майстра політ-консалтингу.
Принцип І: «Неможливо прийняти правильне рішення. Потрібно прийняти рішення, а тоді – зробити його правильним»
Принцип ІІ: «Роби, що повинен, і нехай буде що буде».
Принцип ІІІ: «на того, хто не керує собою завжди знайдеться володар» засвоїв підчас навчання еруванняю авто.
До цього року я не вірив, що бога немає. В цей я повірив, що Він є. І завдяки йому, завдяки принципам та вірним друзям все те прекрасне, що відбулося в році минулому стало можливим.
Пливуть перед очима перший самостійний візит до Канади – честь для мене, як молодого вченого; неймовірно тяжке дописування кандидатської; довгоочікуване здобуття стипендії Едмунда Маскі, до якої йшов 4 роки долаючи конкурс в кілька сот людей на місце; прекрасний місяць з Веронікою у Києві та Льові; прибуття до Атланти і продуктивний семестр в AndrewYoungSchoolofPolicyStudiesта життя в чорних районах з чудовими людьми; спільне надзусилля по воз’єднанню нашої сім’ї на передодні її поповнення; наш історичний візит на IAPC(конференцію Міжнародної Асоціації Політичних Консультантів) де я успішно виступив з доповіддю а ми – стали першими громадянами України, що коли небудь побували там за 45 років від заснування; захист кандидатської в Інституті Кураса при НАН України, придбання першого авто.
Окремо стоїть народження сина – Лева Ігора Круглашова, який, завдяки героїзму його мами, побачив цей світ о 1.15 ночі 11 грудня в GradyMemorialHospitalв Атланті. Це чудовий молодий чоловік. Велика честь – бути його батьками.
Після виснажливої, але щасливої дороги за кермом від Атланти до Вашингтону, залишається лише подякувати Вам всім, дорогі друзі, за підтримку та віру. Неможливим здається лиш те, чого раніше ніхто не робив. Ви – зможете.
А в якості побажання в новому році, словами Ф. Саватера: «робіть той вибір, що розширить ваші можливості» та майте мужність і волю робити його правильним! Ставайте і будьте найкращими собою! Успіхів!
Обіймаємо Вас!
А&В та Л.І.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте