«Пелюстки миру»

Про них я почув, як про мучеників.
Не пам'ятаючи ні назв ні ідей ні принципів, я дізнався, як у ХХІ (sic!) сторіччі, в динамічно зростаючому КНР цькують, катують і вбивають людей.
Тих, хто практикує щось, що збоку скидається на йогу, щось, що відносять до буддизму.

Я побачив їх вранці 28-го серпня в Івано-Франківьку. В палатці мами з дітками складали лотоси з паперу. А поряд, на килимку, в одноіменній позі сидів чоловік. З виду українець. Коли я пройшов біля нього, то відчув прилив спокою, наче наступив мир у душі. Наче я ввійшов в намолений храм...
У них немає храмів. Немає духовенства.
Ці люди просто практикують у якийсь свій спосіб Істину, Добро і Терпіння.

В палатці мені подарували диск. Мені захотілось зробити щось для людей, чиї брати по поглядам стали жертвами китайської ідеократії.

Тому обціяв написати про те, що 29 серпня вони будуть в Чернівцях. Тому, якщо знайдете час, приходьте на центральну площу. З 14 по 17 години там буде їхня жовтенька палатка.

Нижче текст прес-анонсу, який вони скинули мені на мейл.

Сам я не буду. Мушу їхати.
Діліться й Ви своїми враженнями, дорогі друзі вкурсівці та наші читачі!

______________________________________________________________________________________________

Вперше в Чернівцях відбудеться акція «Пелюстки миру», де будуть виготовлятися паперові квітки лотоса, а також демонструватися вправи східної практики самовдосконалення Фалунь Дафа.

Ця акція вперше пройшла в Австралії, куди із Китаю з мамою приїхала маленька дівчинка Фаду. Її батько був незаконно заарештований у Китаї за те, що займався за школою Фалунь Дафа (інша назва Фалуньгун). У тюрмі він був замучений до смерті. Його маленька донька вирішила розповісти усьому світу про те, що у Китаї відбувається жорстоке переслідування по відношенню до людей, які просто хочуть бути здоровими та слідують принципам «Істина – Доброта – Терпіння», таких же, яким був її тато.

Кожна квітка лотосу, зроблена на акції – це прояв доброти та милосердя та заклик зупинити незаконне переслідування невинних людей у Китаї, що займаються Фалунь Дафа.

Акція відбудеться у неділю 28 серпня на площі Центральній з 13-00 до 18-00 години.

Виготовлення кіток лотоса

Виконання 5-ого комплексу вправ Фалунь Дафа

Для контактів: Ганна Варавва, тел. 067-992-93-07, 093-498-90-04, ann_kyiv@ukr.net
Аліна Маслакова, тел. 096-11-23-169, мейл maslakovi@ukr.net

До відома:

Всесвітня Енциклопедія (2002) (World Book Encyclopedia): «Фалуньгун — духовний шлях існування, який з'явився в Китаї на початку 1990-х років. Фалуньгун навчає техніці медитації за допомогою вправ для поліпшення фізичного здоров'я, а також етичній і духовній чистоті. Фалуньгун має мільйони послідовників у багатьох країнах». Фалуньгун ґрунтується на самовдосконаленні за принципами Істини, Доброти, Терпіння та виконанні п’яти комплексів енергетичних вправ.

За даними Інформаційного центру Фалуньгун, в 1999 р. комуністичний уряд Китаю почав масові репресії послідовників Фалуньгун, вгледівши у великій популярності цієї практики загрозу своїй владі, а також боячись втратити ідеологічний контроль над людьми. На сьогодні лише офіційно вже підтверджено 3397 смертельних випадків послідовників цієї практики внаслідок переслідувань; сотні тисяч — знаходяться в ув'язненні, в трудових та концентраційних таборах.

Стало також відомо про незаконне видаляння внутрішніх органів для продажу в ув'язнених послідовників Фалуньгун. Щоб перешкодити послідовникам Фалуньгун в усьому світі розповідати правду про репресії, компартія Китаю через посольства і консульства КНР поширює наклеп про цю мирну практику та всіляко намагається приховати масштаби переслідувань.
Подробиці – на сайті www.falundafa.org.ua/ ru.clearharmony.net/

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте