Вражаючі новини!

Напевне варто часом дивитсь місцеві новини.
Саме споглядаю архіважливу новину про циркову студію «Капітошка».
Не здивуюсь, якщо сюжет про референдум буде в самому кінці.
Тепер дітки хрестяться… Реклама приватного дитсадка «Дзвіночок».
Такі новини. Хоча мило.
Про референдум щодо перевиборів депутатів так і не сказано «докладніше». Лише анонс. Браво ТРК!
Одне радує, Вікуся розповість про погоду. Найчесніша рубрика.
Всім надобраніч.
Помри, ЗОМБОЯЩИКУ!

21 коментар

Захар Подкидишев
А коли довгий час значна частина сюжетів на ТРК були в стилі: Микола Трохимович серед свиней, свині довкола Миколи трохимовича, Микола Трохимович третій зліва. А перед демократичністю передачі «Три запитання меру» навіть Шустерlife «ховався». То це був не зомбоящик, а світлий промінь демократії у темному медійному царстві Чернівців, блін.
Євгенія Пушкова
Це називається «хто про що, а вошивий про баню» :) До чого це, Захар? Суть же посту — зовсім в іншому…
А по суті — згодна, але… де у наших (особливо місцевих, регіональних, хоча, зрештою, — й усіх) телекомпаній ті ресурси, які б дозволили обходитися без цих «Капітошок», «Дзвіночків» etc.? Дозволили бути такими гордими, вільними, незалежними, сміливими (доповніть список самі), якими всі, і самі телевізійники, повірте, в першу чергу так хотіли б себе бачити і усвідомлювати… Тоді вже краще, як на мене, продавати своє перо дитячим студіям, ніж грошовим мішкам: результат твого впливу безпечніший виходить…
Андрій Круглашов
Коментар Захара є яскравим уособленням риси, притаманної представникам Homo Soveticus. Логіка така: мы приподзакроем глаза на ваши делишки — а вы — на наш беспредел. Такий собі, «анархічний імператив»
А коли хтось починає згадувати про правила гри, а не лише гравців, йому тут же в рило: «чъя бы корова мычала».

Знаєш Захар, якщо принципами нехтують давно, а правила порушують не вперше, це ще не означає, що не потрібно хоча б намагатися нагадати про існування принципів і правил.
Для мене вони важливіші і за гравців, і за клієнтів.
Захар Подкидишев
Андрій, а чому ти про існування принципів та правил не нагадував хоча б півроку тому??? Чому згадав про них тільки зараз? Чому тільки зараз почав дивитися «зомбоящик»?
До речі, як виявилося зомбоящик ти таки іноді переглядаєш — a-kruglashov.vkursi.com/794.html )))
Андрій Круглашов
Іноді переглядаю і, як бачиш, реагую.
А вчора вирішив глянути, бо в новинах повинні були показати репортаж зі свята вишиваної сорочки, в якому ми з Веронікою теж взяли участь. Про референдум просто анонсували, і я вирішив дочекатись обіцяного «докладніше про це...»
Раз ти мене цитуєш, то думаю, погодишся, мене хвилювали принципи і правила і пів a-kruglashov.vkursi.com/1430.html, і рік тому a-kruglashov.vkursi.com/230.html.
Захар Подкидишев
Я можливо чогось не розумію, але, Андрію, якої холєри ти підняв такий рейвах??? Тільки що переглянув новини за 5 травня. Є анонс про сюжет про референдум. Є самий сюжет. При чому, нормальний сюжет, де представлені всі точки зору. А якщо тебе знітило, що перед сюжетом ведучий не сказав слово «докладніше», то вибач, але це зачіпка в стилі старого радянського анекдоту: Обирають начальника цеху на великому підприємстві. Пропонують на посаду Івана. Петро каже: "Івана не можна, у нього донька шльондра". Василь: «Так у Івана не має доньки». Петро: От хай тепер це і доводить".
Андрій Круглашов
Який канал ти переглянув?
Андрій Круглашов
Цікаво, ми четверо не побачили сюжету в новинах. А на сайті він є. Дійсно нормальний, дійсно з різними точками зору.
А тепер він є mtrk.com.ua/video.html?task=viewvideo&video_id=513
Можете переглянути, хто також не побачив в новинах
Захар Подкидишев
Десятий раз переглядаю цей випуск новин саме до сюжету про референдум. Де циркова студія «Капітошка» та садочок «Дзвіночок»??? Де??? Як тут не згадати класичну фразу із чудового радянського фільму: «Имя, сестра, имя...»
Андрій Круглашов
«Капітошка» — 23.52, 25.09 — сам сюжет з 23.34 до 25.56
«Дзвіночок» з 25.59 — 28.12

переглянь одинадцятий раз, якщо маєш час.
Алька Ситар
Дійсно, реалії сьогодення такі, що платний матеріали Є і тут погоджуся із Женею, що сьогодні їх не бути не може — таке от життя. Але вибачте, ГРАМОТНО писати нас вчать ще у школі. Хто йде в журналісти, варто б ще час від часу перегортати правопис, щоб просто людей своїми текстами не смішити і коми там, де треба, ставити. А то дійсно за всю братію соромно, коли читаєш окремі сюжети.
Володимир Антонюк
мовної культури переважної більшості ведучих — просто «прекрасний». Сьогодні на 1! національному! в прогнозі погоди! — "… а на заході України заморОзки… " Завіса. Але чернівецькі також ще не таке можуть.
Євгенія Пушкова
Да-а-а, «заморОзки» — це сила! :)))
Надія Григоренко
це прихована реклама російської казки «Морозко»!!!
Алька Ситар
Ну якщо бути відвертими, то тут грішать не тільки журналісти та ведучі — рекламні щити, до прикладу, так само грамотних людей смішать, чи виступи того ж таки прем'єр-міністра.
Александр Коркоил
Андрію, рекомендую дивитися «Чернівецький репортер» о 21_30. Просто, інколи трапляється, що ми фізично не встигаємо змонтувати всі сюжети на 19_00. Тому що, на відміну від інших чернівецьких каналів, сьогоднішню новину даємо сьогодні, а не завтра чи через тиждень!
Щодо грамотності! Не потрібно робити висновків з текстів на сайті! Це не газета все-таки! В ефір завжди йдуть чисті тексти, можете перевірити!
А «Погода» у нас завжди найчесніша!
Андрій Круглашов
Дякую Олександре! Буду мати на увазі! Я ваш канал люблю і поважаю. Інакше б і не глянув, і допису б не написав :)
Алька Ситар
Сашко, грамотно оформленими повинні бути УСІ тексти без винятку, незалежно від того, де вони розміщені. Свідома того, що Ви, як і ми, як і всі решта людей, що доносять новини, часто поспішають, щоб робити це оперативно, тому й трапляються словесні ляпи і опечатки, але ж не слово на слові. Це вже, даруйте, навіть не смішно, а страшно і соромно (вкотре повторюсь) за усю журналістську братію.
Анатолій Кримський
Согласен, телевизор — массовый идиотизатор.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте