Взалкал, и Вам того желаю

От, побачив цікаву інфу, яку привнесла в наш простір Ліля! До того ж приємно, що перші 15 представників нашої братії, хто розповсюдить анонс, зможе відвідати його безкоштовно!
А дійство відбудеться у Львові, у суботу, 19 лютого, з 9 по 19.00.
Наскільки я зрозумів, буде представлено 4 потоки/панелі:
1) «Social Media Marketing”    
2) “SMM для бізнесу”
3) „Нове суспільство”
4) “Розробка під соц. мережі”
Власне, розклад за посиланням smcamp.com.ua/agenda/
Присутність на Lviv Social Media Camp обов’язкова для всіх, хто вважає себе причетним до розвитку Інтернету в Україні. Це особливо стосується нашої блоґерської спільноти.


Розуміючи це, ми спеціально виділили 15 безкоштовних запрошень для українських блоґерів, які першими опублікують у своїх блоґах анонс Lviv Social Media Camp (достатньо всього лиш дати лінк на програму конференції та описати чому Ви хочете її відвідати).


Для того, щоб запрошення дістались активним учасникам блоґерської спільноти, ми встановили невелике обмеження: запрошення можуть отримати лише власники самостійних (stand alone) блоґів, з PageRank не менше одиниці або ТИц не менше десяти.


Після опублікування анонсу події, надсилайте посилання на допис та свої контактні дані на адресу: info@emarketingblog.com.ua до 10 лютого. Але не зволікайте, кількість безкоштовних запрошень обмежена.


З найкращими побажаннями,


Команда Lviv Social Media Camp


P.S. Якщо з якихось причин Ваш блоґ не вписується у наведені вище обмеження, але Ви все одно вважаєте, що безкоштовне запрошення належиться Вам – напишіть нам чому Ви так думаєте на info@emarketingblog.com.ua. Можливо ми зможемо Вам допомогти.
Моє P.S. Пам'ятайте про концепцію ВКурсі! Ні перепостам без авторської підводки!

3 коментарі

Святослав Вишинський
Незрозуміла і сутнісно суперечлива вимога щодо stand-alone-блогів, коли мова йде про social media, тобто першочергово соціальні мережі та блогові платформи для багатьох користувачів на зразок ВКурсі.ком, «Blogger» чи «LiveJournal».
Андрій Круглашов
Це правда Святе! Сказали б вже тоді розмістити на персональному сайті :)
Дякую, що переніс новину, мені було трошки соромно давати в анонс…
Святослав Вишинський
Будь-які повідомлення анонсуючого характеру з вказівками конкретної інформації на ВКурсі.ком сортуються в блок «Анонси» для зручності навігації та пошуку. Анонси спрямовані перш за все до читачів, тому читачі повинні мати єдиний майданчик, в якому можуть із ними ознайомлюватись просто та оперативно.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте